XARRADA SOBRE L'ASSISTÈNCIA PERSONAL EN INFANTS AMB DIVERSITAT FUNCIONAL


El dissabte 3o d’abril, a les 18h,  xerrada sobre “l’assistència personal en xiquets i xiquetes amb diversitat funcional”, on hem convidat a Iris Cabrerizo, membre de CRIANAP (Grup de treball sobre criança i assistència personal infantil, Madrid), perquè ens parle de la seua experiència amb l’ús d’aquest recurs -poc conegut- per a la inclusió social. L’acompanyarà Chus Guzmán, qui ens aproparà el seu punt de vista com a assistent personal.
Des de diferents punts de vista, es pretén reflexionar sobre la funció i el rol de l’assistent personal, sobretot en xiquets i xiquetes, de la formació que hauria de tenir, de les seues possibilitats per a la inclusió en la societat i la vida independent, de les dificultats i, en definitiva, de la criança i la diversitat. També, es vol abordar les potencialitats laborals d’una professió emergent per a possibles interessats.
L’acte l’organitza el Grup Criar amb Diversitat, la Regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent i Muntis Oci Personalitzat; compta amb la col·laboració de l’Assemblea de Joves Meruts, el col·lectiu LligamCRIANAP, el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, el Grup d’Scouts d’Ontinyent Mafeking 167 i Divergents.
Després de la xerrada-debat, hi haurà un concert de rock’n blues amb el grup Dazzling Road, i un sopar de baix braç.
Se celebrarà a l’Ateneu Popular Ca la Mera d’Ontinyent, Carrer Joan Belda Pastor, 10 (barri de sant Rafel; ubicació a google maps: https://www.google.es/…/data=!4m2!3m1!1s0xd6177f7514b68e1:0…)
Hi haurà servei d’atenció als xiquets i xiquetes durant la xerrada per part del Grup d’Scouts Mafeking 167 d’Ontinyent.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada